България
петък, 20 юли 2018 г.
Tsipov

Красимир Ципов: Сигурността на обикновения човек е основен приоритет

24.03.2017 10:11 0
   

Красимир Ципов е кандидат за народен представител от 25 МИР София-град от ПП ГЕРБ.

Според думите на Ципов, сигурността на обикновения човек – в квартала, до дома му, там, където живее, там, където децата играят и ходят на училище – са основен приоритет и първите стъпки вече са направени.

“Осигурихме финансови средства за увеличение на униформения полицейски състав в населените места. Там, където има повече битова престъпност, ще има и повече полиция”.

“Решително и твърдо трябва да бъде сложен край на посегателствата и набезите, които тормозят хората. Ще бъде извършена поетапна подмяна на патрулните автомобили и екипите на полиция и жандармерия, а интерактивна карта на престъпленията ще позволява незабавна и адекватна полицейска реакция”.

“Изграждането на видео наблюдение съвместно с общините има превантивна роля и престъпността намалява с не по-малко от 30%”.

“Решителни и твърди законодателни мерки са необходими за да се върне отново спокойствието в градовете и селата ни – затвор и никакви условни присъди за рецидивисти. Трябва да бъде сложен край на възможността престъпници с десетки дела да продължават да крадат и тероризират”./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео