Свят
събота, 21 юли 2018 г.
Марин-Льо-Пен

Льо Пен: Моята страна вече носи тежкото бреме на борбата срещу тероризма

24.03.2017 11:40 0
   

“Моята страна вече носи тежкото бреме на борбата срещу ислямския фундаментализъм и тероризма. Русия има огромен принос в тази насока. Ето защо мисля, че нашите две страни трябва да обединят усилияи да изкореним това зло”, каза лидерът на Френския национален фронт Марин льо Пен.

Кандидатът за президент на западноевропейската държава днес пристигна в Русия и говори пред членове на комисията за външна политика на Държавната дума (долната камара на парламента).

Председателят на комисията Леонид Слуцкий, от своя страна, призова гостенката си да съдейства за премахването на наложените от Европейския съюз през 2014 г. санкции срещу Русия заради намесата на Москва във вътрешните работи на Украйна.

“Ние смятаме, че тези ограниченията са дискриминация и знаем, че мнозинството от французите не подкрепят тези мерки”, заяви депутатът.
/News359

Париж/Франция


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео