Гласът на обществото
понеделник, 25 септември 2017 г.
DEK_4864

Теодора Георгиева: Ще подкрепям участието и развитието на младите хора

24.03.2017 08:55 0
   

“Младежките организации и младите хора са основна група, към която насочвам вниманието и усилията си”. Това заяви кандидат  народния представител Теодора Георгиева 23 МИР София – град за news359.“Животът им е жив и динамичен, а моментът на професионална реализация идва неусетно. Техните очаквания са за добро образование, висока квалификация и надежда за добра работа. През последните години се създадоха условия за стимулиране на младежката активност и включването в управленската политика. Моя задача остава разкриването на възможности за придобиване на повече практически умения и подобряване на квалификацията на студенти и младежи, съобразени с нуждите на пазара на труда’” , каза още Георгиева.

DEK_4864

Започнах и искам да довърша работата по осъществяване на учебни кампуси в Студентски град – мястото, където живеят най-много млади хора. В последните години положихме огромни усилия в тази посока и остава съвсем малко, ,за да бъдем готови за тяхното проектиране. Осъзнавам широкия обхват от проблеми и въпроси, които засягат младите хора. Затова за мен е изключително важен непрекъснатият диалог за успешното развитие на политиките за младежта. Ангажирам се активно да работя за доброто сътрудничество в различните сектори и ще подкрепям участието и развитието на младите хора в секторните политики”, подчерта Теодора Георгиева./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео