България
четвъртък, 21 септември 2017 г.
Бойко Борисов Все пак ние сме длъжни да направим правителство

Бойко Борисов: Все пак ние сме длъжни да направим правителство

26.03.2017 21:28 0
   

“Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха, но да благодаря и на тези, които подкрепиха и опонентите ни. Срещу нас имаше сериозен съперник”. Това бе първият коментар на Бойко Борисов пред журналисти, след като стана ясно, че именно ГЕРБ печели парламентарните избори за 44-тия парламент на България.

Чест и уважение на всички избиратели, но и на тези, които дадоха гласа си за БСП“, каза лидерът на ГЕРБ. “Преди месеци постъпихме морално – подадохме оставка и се преброихме на ново. Това показа, че ГЕРБ трябва да е водеща сила. Ще положим много усилия, но този път с малки компромиси, за да може в преговорите с потенциалните партньори, когато видими кои са, да имаме стабилно правителство. Надявам се бързо да направим правителство”, каза Борисов.

Категорично победихме социалистите. В следващите дни ще дадем още отговори, но към момента всичко може да се промени”, отбеляза Борисов.

Българският народ е толкова мъдър и съм му благодарен, че отчете всички рискове и постъпи по най-добрия начин“, каза още той.

“Аз не мога да отговарям за БСП, все пак те бяха достоен противник, ако те се считат за победители – да им е честито”, поясни Борисов.

“Ние ясно декларирахме с кой може и с кой не може да правим правителство. Все пак ние сме длъжни да направим правителство, сами предизвикахме тези избори и резултатите ни се препотвърдиха”, подчерта Бойко Борисов./news359

София/България

 

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео