Бизнес
събота, 21 юли 2018 г.
61-11

Социалната мрежа фейсбук вече и с опция за хуманитарна помощ

27.03.2017 11:46 0
   

Чрез новата версия на функцията “Проверка на безопасността” , социалната мрежа Фейсбук вече ще може да осигурява храна, подслон и транспорт на потърпевшите по време на криза. Досега беше възможно единствено уведомяването на близки и приятели, че си оцелял.

Призивът за съдействие ще става чрез т.нар. опция “Обществена помощ” (Community Help), която ще бъде предоставена като допълнителна услуга в най-скоро време. Помощта ще бъде достъпна и за природни бедствия и за друг вид инциденти.

За да бъде максимално улеснен контактът с нуждаещи се, публикациите, направени чрез “Обществената помощ”, ще могат да бъдат разглеждани по категория и локация.

За момента хуманитарната помощ ще може да бъде оказана само за хората в САЩ, Канада, Нова Зеландия и Саудитска Арабия, но от компанията обещават впоследствие да бъдат включени и други страни.  /news359

Ню Йорк/САЩ

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео