Шоу
събота, 23 септември 2017 г.
original(1)

Отвори врати първият публичен дом с надуваеми кукли

29.03.2017 10:28 0
   

Вече е факт и първият публичен дом в света с надуваеми секс кукли. Публичният дом се нарича „ Lumidolls“ и се намира в центъра на Барселона.

Един час с някоя от куклите струва 80 евро. Всички те са направени от термопластичен еластомер и собствениците на заведението уверяват, че няма разлика при допир с куклите и с кожата на жена.

Като главно преимущество на техния публичния дом в сравнение с традиционните, те изтъкват и свободата на действие на клиента, който може да изпълни всичките си фантазии.

За момента „ Lumidolls“ разполага с четири „труженички“, но разнообразие все пак не липсва. Има по една представителка на раса – европейски, азиатски и африкански тип, както и една, която напомня момиче от японски комикс за възрастни.

Заведението разполага с отделни помещения с приглушена светлина, а след сеанс всяка кукла бива щателно дезинфекцирана за следващия клиент. Компанията обещава пълна анонимност и комфорт./news359

Барселона/Испания


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео