Гласът на обществото
четвъртък, 19 юли 2018 г.
79449e634dc64b3190319ee709ef04b4

Стартира ремонт на столичния бул. България на стойност 12,94 млн. лева

29.03.2017 11:20 0
   

Столична община стартира ремонт на столичния булевард “България” от околовръстното до НДК. Обществената поръчка включва и бул. “Даскал Стоян Попандреев” покрай резиденция Бояна. 

Срокът за подаване на оферти е до 3 май, става ясно от документите за поръчката, качени на сайта на СО. За цялостния ремонт на връзката от резиденция Бояна до НДК са предвидени 12,94 млн. лева без ДДС.

Ориентировъчната дължина на участъка е 7700 м с ширина на пътните платна по 11.25 м и тротоари с променлива ширина. Кръстовището на бул. “България” с бул.”Фритьоф Нансен”, кръстовището на бул. “Даскал Стоян Попандреев” с бул. “Ал.С.Пушкин” и моста по бул. “Даскал Стоян Попандреев” над река Боянска не са включени в предмета на настоящата обществена поръчка, пише още в документите.

Ремонтът е във връзка с българското председателство на Европейския съюз и трябва да бъде завършен до края на годината. Работата ще се извършва на пет етапа. /news359

София/България

 

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео