Гласът на обществото
понеделник, 16 юли 2018 г.
moto-sezon-2015-2

Над 5000 мотоциклетисти и любители откриха мотосезона в София

01.04.2017 13:40 0
   

Над 5000 мотоциклета и повече от 15 000 любители на моторите откриха мотосезона в София.Тази година събитието минава под мотото „Внимание и толерантност на пътя”. Сборният пункт по традиция е площад „Св. Александър Невски”, а шествието ще премине по същия маршрут като миналата година.

Трасето на рокерите ще премине от пл. “Св. Ал. Невски”, по улица “Оборище”, бул. “Васил Левски”, алея “Яворов”, бул. “Вапцаров”, бул. “Черни връх”, бул. “България”, където едното платно ще бъде затворено от бул. “Пушкин” до пътен възел “Бояна”. Пред НИМ е осигурено паркиране и част от мероприятието ще се проведе там.
От 07.00 до 12.00 часа на 1 април 2017 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на участниците в мото шествието както следва:
-на пл. „Св. Ал. Невски”;
- на ул. „Оборище” между ул. „Г. С. Раковски” и бул. „Васил Левски”.
От 11.00 до 19.00 часа на 1 април 2017 г. се забранява престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства по локалното пътно платно на Околовръстен път между пътен възел „Бояна” и Национален исторически музей.
Забранява се влизането на пътни превозни средства в двете посоки както следва:

От 09.00 до 12.00 часа на 1 април 2017 г. по:

- ул. „Оборище” между бул. „Васил Левски” и ул. „Г. С. Раковски”;

- ул. „11-ти август” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”;

- ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”;

- ул. „Дунав” между ул. „Московска” и пл. „Св. Ал. Невски”;

От 11.30 до 18.30 часа на 1 април 2017 г. по:

- южното пътно платно на „Околовръстен път” между ул. „Ал. С.Пушкин” и пътен възел „Бояна”.

От 11.30 до 18.30 часа на 1 април 2017 г. се променят частично маршрутите на автобусни линии с номера 63 и 111, както следва:
- № 63 – от бул. „Бр. Бъкстон” /посока Бояна/ надясно по Околовръстен път, наляво по ул. „Ал. С. Пушкин” и по маршрута си, в обратна посока маршрута не се променя;

- № 111 – от бул. „Никола Петков” (посока ж.к. „Младост”) по бул. „Ал. С. Пушкин”, ул. „Даскал Ст. Попандреев”, „Околовръстен път” и по маршрута си, в обратна посока маршрута не се променя./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео