България
вторник, 26 септември 2017 г.
Мустафа-Карадайъ1

Карадайъ: Ние изразихме нашата категорична позиция

12.04.2017 15:46 0
   

“Изразихме нашите позиции за структурирането на мнозинство в НС, както и според нас вижданията за стабилност в държавата. Ние изразихме нашата категорична позиция, че е неприемливо толерирането на крайни радикални национализми в страната, включително и с участието им във властта”, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след срещата с лидера на ГЕРБ в НС.

„Независимо от сходството в програмите може да се стигне до там да има мнозинство, което да не може да проведе нужните реформи в страната. Предложихме да се направи програмата за управление на страната до края на председателството на ЕС и да се оформи мнозинство, което да подкрепя програмата, но това не означава пряко участие на ДПС във властта. За нас това означава първа стъпка за стабилност в държавата и НС и достойно председателство на Съвета на Европа. ГЕРБ ще мислят по този въпрос. Сега те са на ход“, каза той. По думите на Карадайъ обединителният патриотизъм е в основата на тяхната програма. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео