Бизнес
четвъртък, 29 юни 2017 г.
microsoft-announces-windows-10_ahab

Microsoft прекратява пускането на актуализации за Windows 7 и 8.1

14.04.2017 12:29 0
   

Microsoft прекратява пускането на актуализации за Windows 7 и 8.1 при излизане на нови процесори. Стратегията на Microsoft цели да насърчи прехода на потребителите към Windows 10.

Спирането на ъпдейтите за Windows 7/8.1 компютри с процесори като AMD Ryzen и Intel Kaby Lake не оставя на потребителите друга възможност освен да обновят системите си до Windows 10.

При опит за обновяване на Windows 7/8.1, системата показва на екрана известие с инструкции за миграция към Windows 10. „Вашият РС използва процесор, който е проектиран за последната версия на Windows. Тъй като този процесор не се поддържа от Windows версията, която използвате в момента, вашата система ще пропусне важни актуализации на сигурността”.

Без ъпдейти на сигурността, РС-тата с нови процесори под Windows 7 и 8.1 ще бъдат уязвими, така както вече неподдържаните системи XP и Vista. Освен това потребителите няма да могат да се възползват от новите технологии, вградени в Windows 10./news359

Ню Йорк/САЩ

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео