Здраве
понеделник, 15 октомври 2018 г.
197

Екстракт от женшен се използва с лечебна и профилактична цел

18.04.2017 11:46 0
   

Терапевтичните качества на чудотворния женшен са познати от незапомнени времена. Коренът на живота, както го наричат древните лечители, дарява здраве, жизненост и тонус на всеки, които го приема. Един от начините да си доставите всички негови полезни ингредиенти, които никак не са малко, е чрез приема на чай.

В китайската медицина женшенът от дълбока древност до днес се счита за най-висшестоящото растение. Той действа не само на соматично ниво, но и на ментално, тъй като възстановява изгубения душевен мир и спокойствие, освен че цери тялото и от куп физически неразположения – умора, депресия, полова и обща физическа слабост, хепатит, язва, диабет, болни бъбреци.

Безценното пчелно млечице не отстъпва по значимост и полезно действие на коментирания женшен. То съдържа всички билогични елементи, участващи в изграждането и нормалното функциониране на всяка една жива клетка.

Екстракт от женшен се използва с лечебна и профилактична цел. Той не само подсилва дейността на имунната система, но и повишава физическата и умствената издръжливост при извънредно умствено и физическо натоварване. Повлиява благоприятно на общия тонус и кръвното налягане, независимо от това дали е ниско или високо.

Свежда по минимум проявите на негативни последици в резултат от прекомерно излагане на радиационно облъчване. Съдейства за нормализиране дейността на органите от ендокринната система./news359

Пекин/Китай

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Damyanova: Скъпи сънародници, дано се час по скоро се завърне държавността. Всичко е в ръцете на управляващите , те могат да ...

Ясен: На финалната права съм, мисля че в България не е сигурно за хората. Повече права е необходимо да имат органите ...

Dimo: За мен е ОК ! Може би съм късметлия, но засега се справям и нямам намерение да емигрирам

Йолита: Не съм доволна от живота в Бг, хората са злобни, завистливи и младите трудно могат да се реализират без да ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео