Здраве
сряда, 28 юни 2017 г.
197

Екстракт от женшен се използва с лечебна и профилактична цел

18.04.2017 11:46 0
   

Терапевтичните качества на чудотворния женшен са познати от незапомнени времена. Коренът на живота, както го наричат древните лечители, дарява здраве, жизненост и тонус на всеки, които го приема. Един от начините да си доставите всички негови полезни ингредиенти, които никак не са малко, е чрез приема на чай.

В китайската медицина женшенът от дълбока древност до днес се счита за най-висшестоящото растение. Той действа не само на соматично ниво, но и на ментално, тъй като възстановява изгубения душевен мир и спокойствие, освен че цери тялото и от куп физически неразположения – умора, депресия, полова и обща физическа слабост, хепатит, язва, диабет, болни бъбреци.

Безценното пчелно млечице не отстъпва по значимост и полезно действие на коментирания женшен. То съдържа всички билогични елементи, участващи в изграждането и нормалното функциониране на всяка една жива клетка.

Екстракт от женшен се използва с лечебна и профилактична цел. Той не само подсилва дейността на имунната система, но и повишава физическата и умствената издръжливост при извънредно умствено и физическо натоварване. Повлиява благоприятно на общия тонус и кръвното налягане, независимо от това дали е ниско или високо.

Свежда по минимум проявите на негативни последици в резултат от прекомерно излагане на радиационно облъчване. Съдейства за нормализиране дейността на органите от ендокринната система./news359

Пекин/Китай

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео