Гласът на обществото
четвъртък, 24 август 2017 г.
step000118

Ноев: Усилията, които сега държавата полага, са разпиляни в различни ведомства

18.04.2017 12:36 0
   

“Тези, които поради някаква причина, са решили да останат в друга страна, сложили са ръка на сърцето и са се заклели във вярност на друга държава, са направили своя избор и той трябва да бъде уважен. Усилията, които сега държавата полага, са разпиляни в различни ведомства. Необходима е по-добра координация”, каза Бойко Ноев, бивш министър на отбраната.

„Българите в държавите-членки на ЕС не се нуждаят от чуждо гражданство, за да се реализират. Говоря за хора с брак в страни извън Европейския съюз. Трябва да има Министерство на миграцията. Става въпрос за активна позиция на държавата в привличането на работна ръка”, добави бившият министър на отбраната Бойко Ноев.

„Проблемът в Турция е, че населението е разделено 50:50. Турция е разделена на Анадола, кюрди и европейската част. Резултатът от референдума няма да реши автоматично проблемите на сигурността на страната. Очевидно е, че не всички ще приемат едноличната власт на Реджеп Ердоган. Сега ще се приемат само три от промените в Конституцията. Предвиждам още две години продължаване на извънредното положение”, прогнозира Бойко Ноев, бивш министър на отбраната относно референдума в Турция./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео