България
понеделник, 23 юли 2018 г.
9

Стойнев: ГЕРБ вече започнаха да отстъпват от предизборните си обещания

23.04.2017 11:22 0
   

“Странно е държавният санитарен здравен инспектор Ангел Кунчев е в листата на ГЕРБ и то не къде да е, а точно в област Хасково. БСП  предложи анкетна комисия, в която да вземат участие всички политически сили и да се изяснят фактите около случая”, коментира зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” Драгомир Стойнев.

Зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” обясни, че още от първия ден на работата на Народното събрание ГЕРБ отстъпват от предизборните си обещания.

„На нас, като опозиционна сила, няма как да не ни прави впечатление отстъпването от предизборните обещания на ГЕРБ. Ние с първите законодателни инициативи започваме да спазваме нашите предизборни обещания, а ГЕРБ започват да отстъпват. Патриотите също. Те искаха 300 лв. минимална пенсия, а сега, след изборите – 200 лв. Няма да има преизчисляване на пенсиите, няма да се увеличава съставът на МВР и Министерство на отбраната. Това те са заявявали пред хората, това са техните предизборни обещания. И когато още първия месец започнеш да отстъпваш от тези обещания, няма как ние да не ги критикуваме”, посочи Стойнев.

За увеличението на цената на газта, Драгомир Стойнев заяви, че е много странно защо, когато е постъпило искане в КЕВР от страна на „Булгаргаз” за увеличение на цената на газта с 13-14%, комисията отхвърля това предложение, но като са минали изборите, се предлага цената да се увеличи двойно, вероятно, за да се компенсира искането на „Булгаргаз” от януари месец./news359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео