България
четвъртък, 24 август 2017 г.
temenuzhka-petkova

Петкова: Трябва да запазим позициите на България като транзитен център

24.04.2017 12:01 0
   

Благодаря на колегите, които ме увериха, че до 4 май ще има становище. Смея да твърдя че по голяма част от тях имаме консенсус. Трябва да се обединим по единната позиция на България по този въпрос”, заяви бившият енергиен министър Теменужка Петкова след срещата на Борисов и Герджиков по темата Газпром.

“Трябва да запазим позициите на България като транзитен център и да договорим по-добри условия и цени. Тази тема по никакъв начин не трябва да се политизира, защото става въпрос за националния интерес и националната сигурност, каза тя по повод желанието на служебния министър да бъде обсъдена темата в парламента. Още повече за делото,което се води срещу трите дружества “Булгаргаз”, “Булгартрансгаз” и БЕХ.

По-рано служебният енергиен министър Николай Павлов заяви: “Така направените предложения ги приемаме за положителни, но смятаме, че трябва да бъдат подобрени. До края на седмицата ще бъдат изслушани в парламента и ще бъде решено”, каза Павлов./news359

София/България

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео