България
четвъртък, 24 август 2017 г.
3

Борисов: Като станем готови с колегите патриоти, ще кажем

26.04.2017 11:55 0
   

“Всички искахте румънски модел, това е румънски модел. Като се събудиш сутрин и да чуваш за проверки. Бой, за да има превенция!”, одобри и насърчи Бойко Борисов акциите на подчинените на Сотир Цацаров.

“Трябва да има министър с ресор председателство на ЕС, но това не знам дали ще стане. Като станем готови с колегите патриоти, ще кажем”,  заяви още  Борисов.

“Деница Златева е казала, че не иска да участва в правителството. БСП са деструктивни и това е факт, лъжат хората, че са конструктивни по национални теми. Те искат да рушат, това им е най-силното действие – конспирацията. Положих всички усилия да има стабилност и обединеност на политическата класа. Не може да ме оурекнете в това”, продължи лидерът на ГЕРБ.

“Точно в тези шест месеца на нашето председателство ще бъдат решаващите преговори за Брекзит – това е нещо, което се надявам всички партии да съзнават, колко важна в Европа става вече България. Господ така отреди – в най-сложния момент за Европа България да бъде център”, добави Борисов./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео