България
събота, 24 юни 2017 г.
3

Борисов: Като станем готови с колегите патриоти, ще кажем

26.04.2017 11:55 0
   

“Всички искахте румънски модел, това е румънски модел. Като се събудиш сутрин и да чуваш за проверки. Бой, за да има превенция!”, одобри и насърчи Бойко Борисов акциите на подчинените на Сотир Цацаров.

“Трябва да има министър с ресор председателство на ЕС, но това не знам дали ще стане. Като станем готови с колегите патриоти, ще кажем”,  заяви още  Борисов.

“Деница Златева е казала, че не иска да участва в правителството. БСП са деструктивни и това е факт, лъжат хората, че са конструктивни по национални теми. Те искат да рушат, това им е най-силното действие – конспирацията. Положих всички усилия да има стабилност и обединеност на политическата класа. Не може да ме оурекнете в това”, продължи лидерът на ГЕРБ.

“Точно в тези шест месеца на нашето председателство ще бъдат решаващите преговори за Брекзит – това е нещо, което се надявам всички партии да съзнават, колко важна в Европа става вече България. Господ така отреди – в най-сложния момент за Европа България да бъде център”, добави Борисов./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео