Свят
неделя, 24 септември 2017 г.
изтеглен файл

Клинцевич: Няма от какво да се опасяват: ситуацията е под контрол

27.04.2017 09:47 0
   

„Няма съмнение, че подобни изявления имат определени адресати. Първият адресат – международната общност. Второ, изпратен е ясен сигнал на ръководството на САЩ, че всеки развой на събитията няма да е изненада за нас. Мисля, че това напомняне не е излишно. Нека, както се казва, те да знаят, че ние знаем”, каза първият заместник-председател на комитета на Съвета на Федерацията по отбрана и сигурност Франц Клинцевич.

Той коментира изявлението на първия заместник-началник на Главния оперативен щаб на ВС на Русия Виктор Познихир. Вчера Познихир заяви, че американската система за противоракетна отбрана създава възможността а ядрен удар по Русия.

„Именно това, преди всичко, според мен, е имал и предвид заместник-началника на Главния оперативен щаб на ВС на Русия, правейки това изявление”, подчерта Клинцевич.   Основният адресат, по думите на сенатора, са руските граждани. „Няма от какво да се опасяват: ситуацията е под контрол”, подчерта руският сенатор.  /News359

Москва/Русия

 

 

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео