Гласът на обществото
събота, 24 юни 2017 г.
341

Симеонов: Подборът на министрите ще е експертно-партиен

28.04.2017 10:10 0
   

“Свидетели сме на спонтанен опит за спасяване на държавността. Фактът че полицията не се намесва в началото, говори за много сериозни разделителни процеси. При тази крайна конфронтация всеки знак за помощ би се приел двуяко. Неслучайно реакцията на албанската страна също е умерена”, каза Валери Симеонов в ефира на БНТ.

Запитан как според него трябва да помогнем на съседката ни, политикът отвърна:

“В такъв момент трудно би се оказала каквато и да е помощ, трябва да се действа много премислено. Много да се внимава – трябва да насърчаваме всякакви форми на успокояване и стабилизиране на обстановката там”.

Относно коалицията с ГЕРБ, Симеонов заяви: “Не може да има стабилно управление, когато се започва с личности. От времето на социализма сме свикнали да приемаме, че трябва да се доверяваме на една личност и че тя ще ни оправи. Е, видяхме, че не става и с Иван Костов, и със Сакскобургготски, отчасти и с Борисов. Възлагането на определени надежди само на една личност в никакъв случай не носи гаранции за изпълнение на очакванията”.

“Започнахме да говорим за личностите, които ще са министри вчера”. Подборът ще е експертно-партиен. Няма как да се откажем от политическата си програма, но от друга страна ще има определени позиции, където ще е много по-добре да са хора, които са работили в тези структури и да влязат с летящ старт. Със сигурност няма да има механична схема за разпределение на министерските постове”, обясни съпредседателят на “Обединени патриоти”./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео