Гласът на обществото
петък, 21 септември 2018 г.
341

Симеонов: Подборът на министрите ще е експертно-партиен

28.04.2017 10:10 0
   

“Свидетели сме на спонтанен опит за спасяване на държавността. Фактът че полицията не се намесва в началото, говори за много сериозни разделителни процеси. При тази крайна конфронтация всеки знак за помощ би се приел двуяко. Неслучайно реакцията на албанската страна също е умерена”, каза Валери Симеонов в ефира на БНТ.

Запитан как според него трябва да помогнем на съседката ни, политикът отвърна:

“В такъв момент трудно би се оказала каквато и да е помощ, трябва да се действа много премислено. Много да се внимава – трябва да насърчаваме всякакви форми на успокояване и стабилизиране на обстановката там”.

Относно коалицията с ГЕРБ, Симеонов заяви: “Не може да има стабилно управление, когато се започва с личности. От времето на социализма сме свикнали да приемаме, че трябва да се доверяваме на една личност и че тя ще ни оправи. Е, видяхме, че не става и с Иван Костов, и със Сакскобургготски, отчасти и с Борисов. Възлагането на определени надежди само на една личност в никакъв случай не носи гаранции за изпълнение на очакванията”.

“Започнахме да говорим за личностите, които ще са министри вчера”. Подборът ще е експертно-партиен. Няма как да се откажем от политическата си програма, но от друга страна ще има определени позиции, където ще е много по-добре да са хора, които са работили в тези структури и да влязат с летящ старт. Със сигурност няма да има механична схема за разпределение на министерските постове”, обясни съпредседателят на “Обединени патриоти”./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео