Свят
сряда, 28 юни 2017 г.
0000199177-middle

Светът гражданите на Македония да не се поддават на провокации

28.04.2017 09:10 0
   

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ даде пресконференция във връзка с инцидентите в македонския парламент. Той осъди случилото се и призова държавните институции да проведат бързо и ефикасно разследване, за да открият виновниците и да ги изправят пред съда.

Той също така призова гражданите на Македония да не се поддават на провокации от страна на СДСМ и подчерта, че те имат право да защитават държавата си и никой не може да ги съди за това. Председателя на ВМРО-ДПМНЕ допълни, че неговата партия ще остане на страната на народа.

Еврокомисарят по разширяването на ЕС Йоханес Хан остро осъди инцидентите в македонския парламент.

Припомняме, че тази вечер стотици протестиращи влязоха в македонския парламент и набиха няколко депутати, включително и лидера на Социалдемократическия съюз (СДСМ) Зоран Заев.

Посланиците на държавите от ЕС се събраха спешно в хотел „Мариот” в Скопие, за да обсъдят създалата се взривоопасна ситуация в Македония. Те призоваха македонците да се въздържат от насилие и да оставят полицията да си свърши работата и да възстанови реда./News359

Скопие/Македония


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео