Гласът на обществото
неделя, 25 юни 2017 г.
1431806254_ilko-semerdjiev

Семерджиев: Разпределението на бюджета ще бъде достатъчно добро

30.04.2017 14:15 0
   

“Премахнахме пръстовите отпечатъци, което ни помогна да възстановим връзката между лекари, зъболекари т.н. Договарянето означава балансиране, да има ясен механизъм на работа. Тогава и пациентите ще са удовлетворени”, каза  служебният здравен министър Илко Семерджиев.

“Болниците за 2016 имаха по-малко бюджет от този за 2017 година. Разпределението на бюджета ще бъде достатъчно добро”, добави той.

На първо място направихме 6-годишен анализ на финансовото състояние на лечебните заведения. Когато има рационални действия, има и резултати.

“Тази история със заплахите за уволнение не е вярна. Аз нямам от какво да се притеснявам, нито ме грози затвор за невярна информация”, категоричен е Семерджиев. /news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео