Гласът на обществото
събота, 24 юни 2017 г.
98

Лукарски: Днес ние трябва да изберем ново ръководство на СДС

13.05.2017 13:12 0
   

“Аз съм длъжник на структурите и ако получа отново доверието Ви, ще говоря за бъдещето на СДС повече на срещи из страната, отколкото в залата на 6-ия етаж на „Раковски“ 134!”, заяви Божидар Лукарски.

Преди началото на избора на ново ръководство той представи своя отчет за работата си начело на СДС. Говори за Реформаторския блок и допуснатите грешки, не пропусна да коментира и отцепниците в дясно.

“Тези, които не приеха подадената ръка, се заблудиха, че сами могат да представляват интересите на повече от 300 000 десни избиратели. И какво постигнахме?! Разпиляхме вота на хората и те останаха непредставени в българския парламент!”, заяви Лукарски.

Той показа решителност да възвърне старата слава на СДС. Напомни, че това е партията, която е обединила българите преди 27 години.

“Днес ние трябва да изберем ново ръководство на СДС, но много по-важно е да чуем какво мисли всеки от Вас, който иска да говори на този форум. Знам, че разговорът няма да бъде лек. И не очаквам да сложим розовите очила, а да бъдем реалисти. Но искрено вярвам, че ще излезем още по-сплотени от тази зала”, заяви още Лукарски./news359

София/България

 

 

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео