България
вторник, 27 юни 2017 г.
41

Атанасова: Не мисля, че мажоритарният вот ще бъде препъни камък за коалицията

14.05.2017 10:00 0
   

„Не трябва да се търсят аргументи кой ще има полза от мажоритарното гласуване. Участвали сме в избори по различни правила и резултатът не се е променял”, каза депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Според нея, трусове в коалицията няма да има, тъй като и двете страни са наясно с позицията на партньорите си и всеки си защитава своето партийно решение.

“Не мисля, че мажоритарният вот ще бъде препъни камък за коалицията. И преди да бъде създадена коалицията и след това във всички разговори позициите на ГЕРБ и ОП са ясни. В коалиционното споразумение има точка, която предвижда в подобни ситуации всеки да гласува според принципите си”, коментира тя.

„Ако законът не мине, ще бъде поредното доказателство как политиците обещават много неща преди избори, а след това се отмятат. И за кметове, и за президент се гласува мажоритарно, няма нищо непознато или опасно”, допълни Атанасова./News359

София/България

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео