Шоу
неделя, 23 юли 2017 г.
3ae398b7988d9518c271d86f69fbc62c

Кои са най-честите грешки, които допускаме във връзката си

14.05.2017 09:57 0
   

Понякога сме склонни да проявяваме егоистични действия, що се отнася брак и любов. Това  често води до сериозни проблеми във връзката, а периодът на преодоляване на тази криза никак не е лесен и бърз.  Вижте кои са най-честите грешки, които допускаме в подобни ситуации:

По време на дискусия или аргумент, мислите повече как да поддържате спора и да намирате все повече и повече поводи той да се разрасне, отколкото да търсите начин да се помирите с вашия партньор.

Не споделяте с партньора си проблеми, които ви мъчат на момента, а ги оставяте да се развият и да стават все по-големи и пагубни за отношенията ви.

Проявявате твърде голям егоизъм във връзката ви и мислите основно от гледна точка “Аз” вместо гледна точка “Ние”.

Обръщате внимание само на вашето удоволствие по време на секс и не се стараете да направите половинката си удовлетворена и щастлива в сексуално отношение.

Вманиачавате се около странностите и неприятните за вас маниери на партньора си, но не се замисляте, че вие също вероятно притежавате такива, които той намира за дразнещи и притеснителни./News359

Лос Анджелис/САЩ

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео