България
четвъртък, 24 август 2017 г.
php7j6ntt_559x-

Зарков: Готови сме да търсим съдействие и консенсус на тема здравеопазване

15.05.2017 09:42 0
   

“Когато чуем, че здравеопазването ни не е било в такова състояние никога, и това аргументирано, значи че наистина е сериозно. Въпреки, че съм от опозицията, пожелавам на здравния министър да се справи с проблема. Готови сме без предразсъдъци да разгледаме всяко негово предложение. В групата на БСП има изявени медици. Готови сме да търсим съдействие, консенсус и подкрепа по тази тема. Надявам се да е възможно”, коментира депутатът и председател на парламентарната група на БСП Крум Зарков.

По думите на Зарков, новоизбраните членове на изпълнителното бюро на БСП са избрани с мнозинство. Според него, не било тайна, как се случват избори в една такава институция. Това били процеси на разговори и договорки .

“Именно за това предложихме, по изричното настояване на Корнелия Нинова, председателят да се избира директно от партийните членове. Предложението за заместник-председатели е изключителна отговорност на председателя. Той предлага, а националният съвет одобрява. Всичките предложения бяха приети с голямо мнозинство. Готови сме със състава на изпълнителното бюро и сме готови за много работа”, допълва той./news359

София/България

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео