Спорт
четвъртък, 29 юни 2017 г.
62

Коутиньо: Винаги се чувствам щастлив, когато се говори за мен

21.05.2017 11:23 0
   

„Винаги се чувствам щастлив, когато се говори за мен. Хубаво е, че велик клуб като Барселона проявява интерес към мен, защото това е признание за здравата работа, която върша”, каза футболистът на Ливърпул Филипе Коутиньо.

“Барселона е един от най-добрите отбори в света. Към момента никой не се е свързал директно с мен, защото ако има нещо, то минава през агента ми. Това, което аз трябва да направя е да продължа да играя футбол. Моят агент се занимава с останалите неща”, каза още 24-годишният футболист.

Само преди няколко месеца Коутиньо подписа нов договор с Червените за 5 години, което определено носи спокойствие на Клоп. Освобождаващата клауза, която е записана в него е на стойност 400 милиона евро.

„Кога той поднови контракта си? С неустойка от 400 милиона! Нямаме абсолютно никакви планове за продажбата му. Собствениците са категорични, че ако не искаме, не е необходимо да се разделяме с някой. Това означава, че целта е да подсилим отбора с футболисти. Имаме солиден тим и добра основа от играчи”, заяви мениджърът на Ливърпул./News359

Лондон/Великобритания


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео