България
неделя, 25 юни 2017 г.
golf-gonka-300x156

МВР с мащабна организирана акция срещу гонките

21.05.2017 11:39 0
   

От началото на годината досега са засечени седем опасни надпревари по пътищата на страната. Поради тази причина МВР организира акция срещу гонките.

Най-предпочитаните „писти” в София са булевардите „България”, „Околовръстен път”, „Цариградско шосе”.

По данни на Национална полиция от началото на годината за цялата страна са установени 13 случая с нерегламентирани състезания на пътя. Най-много гонки такива са организирани в Стара Загора – 6 , в Пловдив – 4 , а в София засега не е засечена нито една.

Санкциите при участието или организирането на гонки са лишаване от правото на управление на превозно средство в рамките на 12 месеца и глоба от 3000 лева.

Черната статистика показва, че водачите на мотори са най-честите причинители на инциденти на пътя. От началото на 2017 г. са регистрирани 13 тежки пътнотранспортни произшествия, седем от които – с участието на мотористи./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео