България
сряда, 28 юни 2017 г.
download

Ясен Тодоров: Не съм съгласен с твърденията, че прокуратурата е безконтролна

22.05.2017 12:18 0
   

“Не съм съгласен с твърденията, че прокуратурата е безконтролна. Тя се контролира от съда. Огромната част от прокурорските актове подлежат на съдебен контрол и последното произнасяне, след като се вкара обвинителният акт е на съда”, заяви Ясен Тодоров, председател на Етичната комисия във ВСС.

По повод коментарите за снимката му с бившия зам.-министър на вътрешните работи Явор Хайтов, Ясен Тодоров каза, че двамата са се срещали и в никакъв случай не крие контактите си с него.

“Ако исках да правя нещо конспиративно, нямаше да стоя десет минути на тротоара и да разговарям с различни хора. Още когато се разшумя скандалът с ЦУМ-гейт, ясно заявих, че подобни конспирации няма да приключат с него. Всички сме обсъждани в публичното пространство. Проблемът обаче е кой ще регламентира срещите на представителите на другите власти”, заяви Тодоров.

Той сподели още, че битката за овладяване на прокуратурата всъщност е битка за власт. И допълни, че искането му за оставката на Лозан Панов продължава да бъде в сила. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео