Бизнес
събота, 24 юни 2017 г.
greencase-laptop-case-portable-workstation-4

Miraxess обещава да превърне смартфона в лаптоп

27.05.2017 15:06 0
   

Устройство на Miraxess обещава да превърне смартфона и други електронни джаджи в удобен за използване лаптоп. Всичко, от което има нужда потребителят, е просто един кабел за свързване.

След като повечето джобни устройства от висок и среден клас днес поддържат не само функциите, но и производителността на един личен компютър, разработката на Mirabook се явява удачно решение за увеличаване на персоналната продуктивност.

За целта, Mirabook е проектиран като съвкупност от периферни устройства, които използват едно „ядро“. Неговата роля могат да изпълняват дори и нашумелите напоследък USB Stick компютри, които намират все по-голямо приложение в ежедневието.

Mirabook предлага 13,3-инчов Full-HD IPS дисплей, стандартна клавиатура и тъчпад, както и допълнителна батерия, която може да захранва или зарежда устройството, подлежащо на конверсия. Предвидени са също различни типове свързваемост посредством USB Type-C, USB Type-A и аудио жак./news359

Ню Йорк/САЩ

 

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео