Шоу
събота, 24 юни 2017 г.
pyrva-sreshta-Small

Задавайте повече въпроси, за да си уредите втора среща

27.05.2017 15:15 0
   

Според проучване на Харвардския университет разковничето да си уредиш втора среща ,се оказва в задаването на повечко въпроси.

Изследователите използвали спийд дейтинг, където лицата разполагали с по четири минути, за да впечатлят отсрещния. След запитване с кого биха желали участниците да се видят отново, посочените в отговор били най-много тези, които показали искрен интерес към събеседника. Хората, задали 15 и повече въпроси, се оказали с най-голям шанс за втора среща.

Данните са публикувани в ’Journal of Personality and Social Psychology’, където се казва още, че мнозина не задават въпроси, за да не бъдат сметнати за груби или нахални.

Ако си сред колебаещите се, промени тактиката следващия път, но внимавай все пак и със самите въпроси. По-добре е да рискуваш, отколкото да изпуснеш шанса, като си пас./news359

Лос Анджелис/САЩ

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео