Гласът на обществото
сряда, 28 юни 2017 г.
54

Захариева: За съжаление Балканите от години винаги са източник на напрежение

27.05.2017 15:34 0
   

„За съжаление Балканите от години винаги са източник на напрежение. България няма интерес от обостряне на отношенията с Македония. Нека да празнуваме заедно празниците. И в Москва празнуват и в Скопие празнуват.”, каза външният министър Екатерина Захариева.

По повод думите на президента, че се надява с  Путин да бъдат патрони на празника по повод 140 години от Освобождението на България, Захариева заяви:

„Уместно е да поканим Путин за 140 годишнината от Освобождението на България. Трябва да сме равнопоставени във външната си политика, основана на националния интерес.”

По отношение предстоящият избор на членове на ВСС, Захариева призова българските съдии, прокурори и следователи  да покажат, че искат да изберат качествени хора.  /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео