България
вторник, 26 септември 2017 г.
3

Цацаров: Очаквах по-малко политиканстване, очаквах по-малко хленчене

28.05.2017 11:22 0
   

“Очаквах по-малко политиканстване, очаквах по-малко хленчене, очаквах много по-конкретни идеи за съдебната система, очаквах взаимна коректност. В никакъв случай не – в смисъла на глупостите, които бяха изречени, че държавата била на колене пред главния прокурор били подронени устоите на правовата държава. Като наизустиш това, което ти е написал някой друг, няма да станеш по-велик”, коментира главният прокурор Сотир Цацаров.

“Не съм започнал тая война. Не съм тръгнал да обикалям телевизионните студиа. Не съм тръгнал да казвам, че ме е страх – къде ме е страх? В Мерцедеса на НСО? Не става с такова говорене, не става с хленчене. И това е също отвратителна история. Не става. Това е ожесточаване, което измества целия дебат встрани. Дебатът се измества към някакви си агнешки главички. Глупости! Дали има кръг или няма е шести въпрос, но да присъединява Панов към това… Мисля, че като журналисти много добре се познавате, всеки случай не го правя аз. Освен всичко друго не обичам и агнешко”, заяви  Цацаров./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео