България
вторник, 26 септември 2017 г.
4

Карадайъ: Национализмът е на мода, но нека погледнем какво се случва около нас

30.05.2017 11:46 0
   

“ДПС безспорно ще бъде активна част от разговора с Радев днес. Ще поставим предпоставките, които създават риск в страната. Основната заплаха е включването и толерирането на крайно националистически формации в управлението. Всякаква форма на толерант на радикализъм и национализъм не води към добро. Едните крайности носят други крайности. Проявите на тези хора са определени като “фашистки”. Длъжни сме да поставим този въпрос, защото той води много рискове за страната ни”, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

“Национализмът е на мода, но нека погледнем какво се случва около нас. В Холандия преди изборите сочеха, че националистите ще са първа политическа сила, но партиите твърдяха, че няма да допуснат те да са част от управлението на страната. Само преди месец видяхте поведението на Валери Симеонов. Хора, които биеха и дърпаха наши майки, сестри и братя, а след това казаха, че са ги били, защото са си знаели правата. Погледнете им програмите и им вижте поведенията. Съветът на Европа ги обявява за фашистки”, обясни още Карадайъ.

“ДПС не е искал да сваля правителство на Орешарски. Една от причините Местан да е изгонен е, че се опитваше да управлява еднолично и елеминирането на колективните органи. По този начин не може да се управлява политическа партия. Достатъчно много са тези решения, очакваме да видим стенограмата за КТБ. Не съм запознат, не съм бил на заседанието и не съм я чел. Чакаме я. Искам всички стенограми да са публични. Искрено се надявам виновните да си получат заслуженото”, изрази надежда той./News359

 

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео