България
вторник, 27 юни 2017 г.
142-07-03-Valentin-Radev

Радев: Имаше заплаха към Корнелия Ниновa и президента Румен Радев

03.06.2017 11:33 0
   

Вътрешният министър Валентин Радев съобщи в ефира на БТВ, че реално е имало заплаха към лидера на БСП Корнелия Нинова, както и към президента Румен Радев.

“Да, има данни за заплаха към лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев. Някои е написал заплашителен СМС на червената лидерка. Установено е лицето, което след това е пуснато. Той е познат на МВР – признал си е. Установихме, че няма заплаха за престъпление”, съобщи Валентин Радев.

„Не трябва да се прави новина от това. Често има такива случки. Той е подписал предупредителен протокол в който обяснява, че е бил афектиран и няма да направи престъплението, затова и не сме уведомявали прокуратурата. Няма да изнасям повече детайли, за да не давам съвети на хора, които са решили да правят подобни неща. Случаят е затворен“, поясни той.

„За България няма непосредствена заплаха от терористичен акт“, така Радев отговори има ли заплаха за нас след случилото се на рокфеста в Германия./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео