Здраве
събота, 24 юни 2017 г.
00024076

Хапването на сладки неща късно вечер ни прави отпаднали на сутринта

07.06.2017 13:13 0
   

Ако имате навик да си похапвате късно вечер, то следващите редове са точно за вас. Когато се сетите за нещо сладко късно вечер, си помислете какво причинявате на организма си.

Да, няма да стане от една торта преди лягане…освен ако това не се повтаря ежедневно.   Когато се храним вечер, особено с калорични храни, те ставят трудни за храносмилане, защото тялото се подготвя за сън и изпада в покой.

Така е сигурно, че сладкиша, който сме изяли преди да заспим, ще се залепи за най-проблемните части от тялото.   Освен външния вид и здравословното състояние също страда. Това се подразбира, тъй като тези две неща вървят ръка за ръка.

На следващия ден няма да се чувстваме отпочинали.   Ще бъдем отпаднали, сънливи и недобронамерени. Това в защото организмът ни не е бил в пълен покой, а се е борил с „пришълеца”. Не е оправдание това, че лягаме късно вечер.   Трябва да имаме волята да се спрем, да заключим шкафа с лакомствата и да заспиваме или да продължим да правим онова, което ни държи будни. /news359

Париж/Франция

 

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео