Шоу
четвъртък, 29 юни 2017 г.
george-kluni

Амал и Джордж Клуни станаха родители на близнаци

08.06.2017 12:44 0
   

Амал и Джордж Клуни станаха родители на близнаци. Това съобщи техен говорител пред сп. People.  Родителите се спряха на имента Ела и Александър.

Все още не е ясно как родителите са се спрели на тези имена, но двойката потвърждава изискания си стил и с този избор. За разлика от немалко знаменитости, Амал и Клуни са избегнали екстравагантностите, що се отнася до кръщаването на своите деца. Памела Сатран, създател на сайта за бебешки имена ‘Nameberry’, казва по повода: “Ела и Александър са модерни класически имена, които се използват от векове, но са и доста популярни в момента“.

По данни от 2016 името Ела е на 17 място по разпространение сред новородените момичета през изминалата година, а Александър се нарежда под №11. Според уеб страницата ‘BabyCenter’ момичешкото име е с английски произход и означава „светлина“ или „красива светла жена“, докато гръцкото при момчето се превежда „защитник на хората“.

Близнаците са първи деца и за двамата родители, но дори да не знаем какво са имали предвид Амал и Джордж с избора си, той със сигурност звучи красиво. Остава да пожелаем още много красота в живота на семейството!/news359

Лос Анджелис/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео