Свят
неделя, 24 септември 2017 г.
000000

Путин: Американците ни подкрепят на теория, но на практика нещата са различни

13.06.2017 12:36 0
   

„По категоричното ни мнение, американските ни партньори на думи подкрепят Русия и са готови за сътрудничество в борбата с тероризма, но на дело нещата стоят съвсем различно .Американците използват терористите за дестабилизиране на вътрешнополитическата ситуация  в  Русия“, коментира руският президент Владимир Путин.

Путин добавя, че увереността на Москва за това не се гради само на догатки, тъй като властите рвазполагат с конкретни доказателства, че американските спецслужби са оказвали оперативна и финансова подкрепа за чеченските бойци.

„Помня дори, че имаше и един такъв момент – разказва президентът на Русия. – Споменах пред президента Буш фамилиите на сътрудници на спецслужбите на Съединените щати, който са работили в Кавказ и са оказвали не просто общопоритическа подкрепа, а техническа за прехвърлянето на бойци от едно място на друго.

Реакцията му бе много правилна – той заяви, че се отнася негативно към това и ще проучи въпроса. След известно време в Москва пристигна писмо от ЦРУ, в което се казваше, че „американските спецслужби смятат за правилно да поддържат отношения с всички представители на опозицията и ще продължат да го правят”. Бе ясно, че става дума не само за опозиционни сили, а за терористични структури и организации, които те представяха като някаква опозиция“./News359

Москва/ Русия

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео