Свят
вторник, 27 юни 2017 г.
000000

Путин: Американците ни подкрепят на теория, но на практика нещата са различни

13.06.2017 12:36 0
   

„По категоричното ни мнение, американските ни партньори на думи подкрепят Русия и са готови за сътрудничество в борбата с тероризма, но на дело нещата стоят съвсем различно .Американците използват терористите за дестабилизиране на вътрешнополитическата ситуация  в  Русия“, коментира руският президент Владимир Путин.

Путин добавя, че увереността на Москва за това не се гради само на догатки, тъй като властите рвазполагат с конкретни доказателства, че американските спецслужби са оказвали оперативна и финансова подкрепа за чеченските бойци.

„Помня дори, че имаше и един такъв момент – разказва президентът на Русия. – Споменах пред президента Буш фамилиите на сътрудници на спецслужбите на Съединените щати, който са работили в Кавказ и са оказвали не просто общопоритическа подкрепа, а техническа за прехвърлянето на бойци от едно място на друго.

Реакцията му бе много правилна – той заяви, че се отнася негативно към това и ще проучи въпроса. След известно време в Москва пристигна писмо от ЦРУ, в което се казваше, че „американските спецслужби смятат за правилно да поддържат отношения с всички представители на опозицията и ще продължат да го правят”. Бе ясно, че става дума не само за опозиционни сили, а за терористични структури и организации, които те представяха като някаква опозиция“./News359

Москва/ Русия

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео