Здраве
вторник, 27 юни 2017 г.
68eeea5d11a04c3ca39602f3e7d19173

Как да овладеем внезапното чувство на сърцебиене

20.06.2017 11:15 0
   

Сърцебиенето е само една от многото последици от напрегнатия живот, който живеем. Много от нас познават това чувство, когато сърцето в гърдите започва да работи някак по-бързо от обичайното. Предлагаме ви два прости, но ефективни метода, които могат да ви помогнат при учестен пулс .
При рязко падане на температурата на човешкото тяло, сърцето започва да бие забавено. По този начин нервната система настройва организма за нововъзникналите условия. Сърцето бързо реагира, когато охладите лицето си, защото то е по-близо от останалите части на тялото.

В дълбок съд се поставя студена вода. Колкото е по-хладка водата, това е по-добре, така че ако имате лед, добавете и него. Задръжте дъха, ако трябва и с пръстите стиснете носа и изведнъж потопите лицетото си в студената вода за няколко секунди. Ако не разполагате с подходящ съд, напълнете вода в дланите си и наплискайте лицето с тях. Също така, можете малко да масажирате кожата с кубчета лед, особено около слепоочията.

Поемете дълбоко въздух и напрегнете коремните мускули. С палеца и показалеца, затворете носа, устата и очите. Опитайте с така затворена уста, да направите издишване, докато продължавате да напрягате коремните мускули.  /News359

Париж/Франция

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео