България
понеделник, 21 август 2017 г.
91

Стойнев: БСП ще подкрепи увеличение на минималната пенсия

20.06.2017 11:25 0
   

„В парламента ГЕРБ и мнозинството чакат държавната администрация да им пише законопроектите, Народното събрание работи без законодателна програма, на празни обороти. Сред предложенията за промени- ГПК, Кодекса за социално осигуряване, Закона за храните, Закона за публичните финанси. Законодателната инициатива на БСП срещу съвременното робство трябва да реши проблема с неизплащането на работните заплати, което започва да се превръща в много сериозна и порочна практика”, каза зам.– председателят на Парламентарната група на „БСП за България“ Драгомир Стойнев.

„БСП ще подкрепи увеличение на минималната пенсия, но ще настояваме и за преизчисляване на всички пенсии на база на средноосигурителния доход. Без преизчисляване се залага взрив в пенсионната система“, коментира и народният представител Георги Гьоков.  Депутатът от ПГ на левицата Донка Симеонова подчерта, че БСП е сезирала и Конституционния съд заради Закона за преучилищното и училищното образование, атакувайки 35 члена от текста, така че да се противодейства на финансирането на частните училища от държавата, на заплащане от страна на родителите на задължителното обучение. /News359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео