Гласът на обществото
петък, 21 юли 2017 г.
5411

Борисов: Да не би хората по опашките да излизат в отпуска

22.06.2017 12:39 0
   

Ежедневните болежки на българите са ни приоритет. Нали заради това сме във властта. Ако не се свърши работа, ще правя промени в министерствата, разбира се”, заяви Бойко Борисов по повод необходимостта да се вземат спешни мерки срещу бюрокрацията.

“Няма да излизат отпуска министрите. Да не би хората по опашките да излизат в отпуска. Тези неща трябва да ги оправим”, категоричен е премиерът.

“Има места, на които ти искат лична карта и акт за раждане. Това е абсурдно. Личната карта се изкарва на база акт за раждане”, допълни премиерът.

“Приходите от свидетелствата за съдимост са по 3 млн. на година, а 3 млрд. часа се губят в чакане по опашки. Трябва да може да се въведе в системата едно име и да излезе веднага осъждано ли е или не. И тия свидетелства ще отпаднат.”, обясни министър-председателят.

“Между данъчните и общините всичко е наред, но това не е рекламирано, не се знае. Хората трябва да знаят кога какво може да се свърши”, допълва той. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео