Гласът на обществото
понеделник, 16 юли 2018 г.
5411

Борисов: Да не би хората по опашките да излизат в отпуска

22.06.2017 12:39 0
   

Ежедневните болежки на българите са ни приоритет. Нали заради това сме във властта. Ако не се свърши работа, ще правя промени в министерствата, разбира се”, заяви Бойко Борисов по повод необходимостта да се вземат спешни мерки срещу бюрокрацията.

“Няма да излизат отпуска министрите. Да не би хората по опашките да излизат в отпуска. Тези неща трябва да ги оправим”, категоричен е премиерът.

“Има места, на които ти искат лична карта и акт за раждане. Това е абсурдно. Личната карта се изкарва на база акт за раждане”, допълни премиерът.

“Приходите от свидетелствата за съдимост са по 3 млн. на година, а 3 млрд. часа се губят в чакане по опашки. Трябва да може да се въведе в системата едно име и да излезе веднага осъждано ли е или не. И тия свидетелства ще отпаднат.”, обясни министър-председателят.

“Между данъчните и общините всичко е наред, но това не е рекламирано, не се знае. Хората трябва да знаят кога какво може да се свърши”, допълва той. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео