България
вторник, 26 септември 2017 г.
9

Герджиков: Всеки има право да направи нещо, стига да не попречи на друг

24.06.2017 11:19 0
   

“Един американски журналист бе казал: “Всеки има право да направи нещо, стига да не попречи на друг”, така че всеки има право да се напие като свиня, стига да не пречи на другите. Ако това правило се спазва, всичко ще е наред”, каза бившият служебен министър Огнян Герджиков пред БТВ.

“Не ми липсва политика, но я следя, няма как да не съм в нея, било то и отстрани”, каза Герджиков и добави, че връзките му с Румен Радев са били чисто служебни.

На въпрос дали би приел покана да е пак служебен министър, той каза: “Мисля, че бих приел, защото вече съм натрупал допълнителния опит, който е много ценен. Имам усещане, че нашият служебен кабинет се справи много добре. Не бяхме безгрешни, но няма такива”.

Запитан за най-голямата им грешка, политикът каза: “Струва ми се, че голяма грешка бе прекалено многото кадруване – не бива служебен кабинет за 3 месеца да прави толкова много назначения и уволнения”.

“Георги Костов е назначен за шеф на митниците и това си е решение на тези, които биха го сторили. Аз лично не бих го назначил. Четох много лоши неща за него. Все пак обаче, бидейки на високо място, човек трябва да е готов и за много клевети срещу него”, добави той. /news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео