Здраве
сряда, 18 октомври 2017 г.
step000120

Фурмите подсилват сърцето и регулират кръвното налягане

27.06.2017 11:41 0
   

Фурмите съдържат калий – минерал, който предотвратява инсултите и подобрява състояние на нервната система. Препоръчителният дневен прием на калий е 400 мг. Фурмите регулират нивата на холестерол. Плодът прочиства кръвоносните съдове и не позволява да се образуват запушвания.

Фурмите регулират кръвното налягане Фурмите съдържат достатъчно натрий, калий и магнезий. 5 или 6 фурми съдържат около 80 мг магнезий, който влияе благоприятно на кръвното налягане. Високото кръвно може да се регулира с около 370 мг магнезий. Фурмите подсилват сърцето. Накиснете 2 или 3 фурми във вода през нощта. На сутринта те ще бъдат идеално допълнение към зърнената ви закуска.

Желязото е много полезно за хора, които страдат от анемия, както и за бременни жени. 100 грама фурми съдържат 0.9 мг желязо, а това е 11% от препоръчителния дневен прием. Желязото влияе благоприятно на хемоглобина и на червените кръвни телца. Приемът на фурми на гладно всяка сутрин влияе благоприятно върху фигурата, като спомагат за загубата на килограми. Имайте предвид, че фурмите съдържат захар и не е препоръчително да се консумират в големи количества./news359

Париж/Франция

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео