Здраве
понеделник, 24 септември 2018 г.
Билките са един от вариантите хората да живеят дълго

Билките са един от вариантите хората да живеят дълго

01.07.2017 11:13 0
   

Билките са дълголетие Винаги е имало интерес към билките. С развитието на информационните технологии хората все повече и повече се стремят да се обръщат към тях, защото виждат и някои проблеми с лекарствата, които са свързани с дефектите при тяхното използване. Това заяви Десислав Дионисиев, изпълнителен директор на фирма „Биопрограма“ пред БГНЕС.

Билките са един от начините да решим проблемите си по здравословен и природен начин.

За България билките винаги са били традиционни. Нашите баби и родители все още си спомнят, че са се лекували предимно с билки, а не с лекарства. И продължителността на живота им никак не е била кратка.

Неслучайно в България преди години е имало най-много столетници, според данните от едно изследване. Тогава хората са се лекували единствено и само с билки. Не е имало никакви лекарства. Следователно билките са един от вариантите хората да живеят дълго и качествено.

Всеки избира сам дали ще се лекува чрез природата, която е дала билка за всеки лек. Това не става за един час, разбира се, за да ти мине болката. Но, ние не лекуваме болката, а ние лекуваме причините за нея. Билките са единият от начините, за да стигнем до причините. Подходът е много дълбок. Много е опростено да се каже, че само чрез билките могат да се намерят причините. Те са свързани с начина на живот, околната среда, това, което ядем, дишаме. /news359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео