Здраве
петък, 21 юли 2017 г.
Билките са един от вариантите хората да живеят дълго

Билките са един от вариантите хората да живеят дълго

01.07.2017 11:13 0
   

Билките са дълголетие Винаги е имало интерес към билките. С развитието на информационните технологии хората все повече и повече се стремят да се обръщат към тях, защото виждат и някои проблеми с лекарствата, които са свързани с дефектите при тяхното използване. Това заяви Десислав Дионисиев, изпълнителен директор на фирма „Биопрограма“ пред БГНЕС.

Билките са един от начините да решим проблемите си по здравословен и природен начин.

За България билките винаги са били традиционни. Нашите баби и родители все още си спомнят, че са се лекували предимно с билки, а не с лекарства. И продължителността на живота им никак не е била кратка.

Неслучайно в България преди години е имало най-много столетници, според данните от едно изследване. Тогава хората са се лекували единствено и само с билки. Не е имало никакви лекарства. Следователно билките са един от вариантите хората да живеят дълго и качествено.

Всеки избира сам дали ще се лекува чрез природата, която е дала билка за всеки лек. Това не става за един час, разбира се, за да ти мине болката. Но, ние не лекуваме болката, а ние лекуваме причините за нея. Билките са единият от начините, за да стигнем до причините. Подходът е много дълбок. Много е опростено да се каже, че само чрез билките могат да се намерят причините. Те са свързани с начина на живот, околната среда, това, което ядем, дишаме. /news359

София/България

Ключови думи: , ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео