България
сряда, 18 октомври 2017 г.
3

Карадайъ: Съзнавайки, че времето е в нас, нека да покажем на света че и ние сме във времето

13.07.2017 12:04 0
   

“Днес вече дори е малко да кажем, че мнозинството не само не създава гаранции на заложените в Конституцията права, нещо повече – създава закони, които ограничават права”, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

“Демокрацията не е даденост, правата и свободите не са даденост, ние сме длъжни да се борим и да ги отстояваме, но в името на демокрацията и мира заедно трябва да се борим и за продължаваме да живеем заедно”, продължи лидерът на ДПС.

Той призова народните представители от всички отговорни патии да отговорят на предизвикателствата на политическото време и да изградим онази България, която ще бъде желан дом за нашите деца поколения напред. Карадайъ цитира почетния председател на ДПС Ахмед Доган и посланието му от март 2017:

“Съзнавайки, че времето е в нас, нека да покажем на света че и ние сме във времето”, припомни лидерът на ДПС и призова всички демократични партии да бъдем отговорни и на необходимата висота, в името на мира и просперитета, в името на Конституцията и на България./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео