България
неделя, 23 юли 2017 г.
3

Карадайъ: Съзнавайки, че времето е в нас, нека да покажем на света че и ние сме във времето

13.07.2017 12:04 0
   

“Днес вече дори е малко да кажем, че мнозинството не само не създава гаранции на заложените в Конституцията права, нещо повече – създава закони, които ограничават права”, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

“Демокрацията не е даденост, правата и свободите не са даденост, ние сме длъжни да се борим и да ги отстояваме, но в името на демокрацията и мира заедно трябва да се борим и за продължаваме да живеем заедно”, продължи лидерът на ДПС.

Той призова народните представители от всички отговорни патии да отговорят на предизвикателствата на политическото време и да изградим онази България, която ще бъде желан дом за нашите деца поколения напред. Карадайъ цитира почетния председател на ДПС Ахмед Доган и посланието му от март 2017:

“Съзнавайки, че времето е в нас, нека да покажем на света че и ние сме във времето”, припомни лидерът на ДПС и призова всички демократични партии да бъдем отговорни и на необходимата висота, в името на мира и просперитета, в името на Конституцията и на България./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Иван: Това няма да се случи няма кой да го позволи, ние нямаме ресурс. Това означав да пуснем някой да ни ...

Петрова: Вярно е ! Все пак трябва да върнем силната си позиция на Балканите, не случайно патриотите поеха отбраната. Вече искат ...

Dian: Дами и Господа на България и е нужно да я има тази АЕЦ, от гледна точка на националната сигурност и ...

Мишо: Според мен няма логика, защото България върви по пътя на Швейцария. Като пример мога да дам многото банки, хотели, казина ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео