България
понеделник, 20 август 2018 г.
Проф. Румен Гечев Боршош е бил едно ниво над вицепремиерите

Проф. Румен Гечев: Боршош е бил едно ниво над вицепремиерите

25.07.2017 19:09 0
   

„ Аферите у нас никнат като гъби и това е притеснително. Не съм изненадан от това, че Мирослав Боршош не се яви. Очаквах го. Въпреки, че той е единственият поканен в комисията, който не дойде.

Това е един логичен завършек на цялостното му поведение през този период“. Тва заяви депутатът от “БСП за България” проф. Румен Гечев пред БТВ.

“Някакъв директор на държавна фирма ги прави на маймуни, върти ги на пръста си, министри и вицепремиери! Значи е бил на равнище над тях”, подчерта Румен Гечев.

„Исках да го попитам кой го назначи. През целия период начело на НДК Боршош е отказвал да участва в срещите на съвета на директорите. Отказвал е да дава каквато и да била информация и на принципалите си, държал се е надменно. След като някакъв директор върти на малкия си пръст министри явно има гръб на ниво над вицепремиер!“, допълни Гечев.

“Страхът не е бил от г-н Боршош, а от високата камбанария на премиерството, от което са се страхували вицепремиерите!”, поясни проф. Гечев./news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео