Гласът на обществото
вторник, 22 август 2017 г.
zx320y180_2190823

Караниколов: Трябва да има диалог и това трябва да става в тристранката

26.07.2017 11:55 0
   

“Трябва да има диалог и това трябва да става в тристранката. Държавата ще бъде медиатор в този спор, но всичко това трябва да става в Националния съвет за тристранно сътрудничество, а не през медиите”, коментира  икономическият министър Емил Караниколов.

“Аз съм също работник и не мога да се определя като търтей”, каза още Караниколов по отношение на думите на председателя на Българската стопанска камара (БСК) Стоян Данев”, който вчера нарече работниците търтеи.

Министърът се спря и върху износа на българско оръжие и данни в медии, че то попада в горещи точки. “Ние продаваме оръжие на страни, върху които няма ембарго. Има и случаи нашите клиенти да са продали оръжие. Ние не търгуваме с терористи”, каза още той.

Правителството на ГЕРБ начело с Бойко Борисов подобрява бизнесклимата и това се отразява на инвеститорите. Аз имах среща с търговски аташета и след август очакваме посещения, посочи още министърът. Тези, които идват тук смятат, че българите са интелигентни хора./News359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео