Шоу
вторник, 22 август 2017 г.
linkin1

Съпругата на Честър Бенингтън написа трогателно писмо на своя съпруг

31.07.2017 10:51 0
   

Съпругата на Честър Бенингтън от Linkin Park събра сила и смелост и излезе с публично изявление, в което разкрива сърцето и душата си след новината за самоубойството му.

“Преди седмица аз загубих сродната си душа, а децата ми загубиха своя герой – техният татко. Имахме приказен живот, а сега всичко се превърна в Шекспирова трагедия. Как да продължа напред? Как да събера счупеното си сърце? Единственото, което мога да направя е да огледам децата ни с всяка капчица обич, която ми е останала. Искам всички да знаят, че усещам тяхната любов и подкрепа. И вие преживяхте загуба. Моите деца изгубиха баща си твърде рано и знам, че всички вие ще запазите спомена за него жив.”, пише Талинда Бенингтън в своето трогателно писмо.

“Той имаше светла и любяща душа и ангелски глас. И сега може да пее всички свои песни там горе, без да изпитва никаква болка. Нека Господ е с всички нас и да ни помогне да се справим с болката заедно. Честър би искал да стане така. Почивай в мир, любов моя”, завършва своето писмо Талинда./News359

Лос Анджелис/САЩ


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео