Гласът на обществото
понеделник, 24 септември 2018 г.
Бойко Борисов Този договор не е насочен срещу никого от нашите съседи

Бойко Борисов: Този договор не е насочен срещу никого от нашите съседи

02.08.2017 00:11 0
   

“Подписахме много ясно споразумение за перспективите на Балканите. Предполагам, днес Еврокомисията ще има съобщение подкрепя или не подобни действия. Този договор не е насочен срещу никого от нашите съседи”, каза премиерът Бойко Борисов на двустранната среща в Скопие.

“Договорът не е насочен срещу нито една друга държава. Имам среща с Никола Груевски. С него сме заедно в ЕНП, седим заедно в Брюксел. Истински ще съм щастлив и той да подкрепя, това, което е за европейска перспектива”, обяви Борисов.

“Всички сме си дали сметка, че с подписването на договора за добросъседство и на двата меморандума имаме по-добра перспектива”, подчерта Борисов.

Това, което се съдържа в Договора, предполага изключителни перспективи, защото той е инструмент за сътрудничество. Използвам това събитие още веднъж да потвърдя, че този договор е резултат на един минал труд, който не е само лично мой и на моето правителство”, каза премиерът на Македония Зоран Заев./news359

Скопие/Македония

 

 

 

 

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео