България
вторник, 22 август 2017 г.
Захариева Зад договора стоят интереси за стабилност на Балканите

Захариева: Зад договора стоят интереси за стабилност на Балканите

03.08.2017 09:45 0
   

„Този договор беше необходим, защото години наред имаше напрежение. И дори враждебни действия от страна на предишното македонско правителство. Нужен е този договор“. Това заяви в предаването „Тази сутрин“ по БТВ вицепремиерът Екатерина Захариева.

„Зад договора стоят интереси за стабилност на Балканите. На първо място показваме, че българската политика може да решава проблемните със съседите си без посредници. На дела, а не на думи работим за стабилност. Спиране на антибългарската кампания, сближаване на гражданите, на бизнеса, на културата“, обясни вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева за ползите от това споразумение.

„Организацията беше на много високо ниво. Делегацията беше посрещната с най-високи почести. Имаше притеснения от провокации, но факт е, че нямаше, но и когато двамата премиери пристигнаха там ги посрещнаха с бурни ръкопляскания. Разходих се по площада, двама или трима души ме спряха. Един от тях беше възрастен човек, каза, че е бивш журналист, той почти се просълзи. Всички бяха щастливи, че се подписва този договор“, разказа Екатерина Захариева./news359

София/България

 

 


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео