България
събота, 21 октомври 2017 г.
34111

Симеонов: Апелирам протестиращите да дойдат на срещата ни със “Зелените”

07.08.2017 11:20 0
   

“Защитената територия преди години е буквално с флумастер начертана и то от природозащитниците. Карта има и веднага я предадох на протестиращите. Става въпрос за 22 кв. км, това е тясна ивица покрай самия бряг. Не става въпрос за големи територии и не са засегнати голям брой хора. Цялата тази реакция на хората е на база дезинформираност”, коментира вицепремиерът Валери Симеонов назрялото напрежение по темата ще могат ли хората в Черноморска Добруджа да ползват имотите си.

“За риболова има провокация. Риболовът не е забранен. Забранено е дънното тралене. Хората са насъскани и това е работа на опозицията. Тези протестиращи дори не знаят дали техните земи попадат в защитената територия. Хората са манипулирани. Дявола не е толкова черен. Хората ще бъдат компенсирани. В момента става въпрос за района на Калиакра, а не за цяла Добруджа.”, категоричен е Симеонов.

“Апелирам протестиращите да дойдат на срещата ни със “Зелените”. От тук нататък ще имаме ядове. Факт е, че България подлежи на санкции от ЕС. Стигне ли се до съд ще ни спрат парите по европрограмите. Трябва да измислим вариант, в който нито да пострада държавата, нито частниците”, обясни вицепремиерът./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео