България
петък, 20 юли 2018 г.
sotir-tsatsarov

Цацаров: За мен Цветан Василев е единствено беглец от закона

12.08.2017 11:41 0
   

„За мен Цветан Василев е единствено беглец от закона. Превел е на кантората зад океана 50 000 долара, а тя е лобистка”, каза главният прокурор Сотир  Цацаров.

Главният прокурор заяви, че делото срещу Живко Мартинов, известно като “Суджук гейт” ще бъде внесено в края на октомври – началото на ноември. Това ще бъде първото дело в специализирания съд, което ще се гледа по новите поправки в НПК.

Цацаров не скри, че партийна форма на управление, каквато схема беше изкарана в Добрич със “Суджук гейт”, същестува и на други места. Той каза още, че в Добрич пред прокурор и съдия са дошли доброволно още 11 свидетели, освен първоначалните 7.

Главният прокурор не коментира казуса за военния завод Дунарит, защото до края на тази седмица бил в отпуск и от понеделник ще се занимае с проблема. /news359

София/България


Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Петър: Оправия няма да има, филмът го гледаме от 1989 г.

Петрова: Г-н Ананниев е доказан професионалист. Със сигурност промени ще има към по добро, да не забравяме, че министър Владо Горанов ...

Ilian: Мисля, че това е правилния избор. Крайно време беше тази позиция да се поеме от човек, който професионалист е спец ...

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео