България
събота, 21 октомври 2017 г.
karakachanov

Каракачанов: В Министерството на отбраната абсолютно ненужно изтичат пари

13.08.2017 11:51 0
   

„В Министерството на отбраната абсолютно ненужно изтичат пари и в същото време не се реализират приходи от дейности, които могат да вкарат реални средства в бюджета. Тогава, когато покажем, че и ние можем да реализираме печалби за бюджета, ще искаме увеличение на заплатите и няма кой да ни откаже”, заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

„Ако ме питате за процента, с който да се увеличат заплатите, той трябва да бъде 100 процента, но нека да бъдем честни – това не може да се случи”, каза той и добави, че предстоят разговори през септември и октомври. На Съвета по отбрана миналата седмица е одобрен проектът за модернизация на фрегатите, с които разполагаме. За да бъдат по-ефективни в изпълнение на своята длъжност, те ще бъдат реновирани с 90 млн. лв., които ще бъдат заложени в следващия бюджет, съобщи още Каракачанов.

Парите вече са одобрени от съвета и трябва да бъдат внесени като предложение в МС. Конкурсът за изграждане на новите многоцелеви патрулни кораби ще бъде равнопоставен, увери министърът, но призна, че предпочита той да бъде спечелен от българска фирма./news359

София/България

Ключови думи: ,

Още по темата:
Рекламирай тук
Коментари по темата
Stela: Малка България се съобразява с големите братя, така, че не съдете никого, просто ние сме изпълнители, защото на всеки му ...

читател: Те са част от престъпния апарат, който води народа към гибел. Язък!

Garo: Може да има и такива, но живеем в материален свят и всичко минава през призмата на парата, което води до ...

Damyanov: Няма как да се случи това без разпореждане на държавата. Те са едни изпълнители

иво: Абсурд. По скоро си изпълняват служебните задължения

новини от обществото изпратете вашата новина тук
news359
Затвори

Прочетох и съм съгласен с Общите условия


Затвори

Забравена парола? Натиснете тук за да използвате потребителското си име и парола за Facebook
за да влезете в системата на news359.bg
Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори

Всички полета са задължителни! Информацията, която предоставяте тук, не е публична и няма да бъде разкривана на трети лица.

Затвори
  Прикачи снимки     Прикачи видео